Pianoer/klaver

  Naturlig skønhed - Yamaha B1

ET KLAVER ER MEGET MERE END ET MUSIKINSTRUMENT. DET BLIVER EN DEL AF DIT LIV OG HVIS DU VÆLGER DET RETTE  HAR DU GLÆDE AF DET TIL HVER EN TID.

Yamaha B1 er et glimrende eksempel på, hvordan Yamaha redefinerer ordet værdi. Prisen er meget konkurrencedygtig, men kvaliteten er af kendt Yamaha standard hele vejen igennem. B1 kombinerer glæden ved at eje et ægte Yamaha produkt med  en pris, der bare lyder mere end godt.

Kontantpris: 23.900,- kr.  
  Samick SP - 225
Semi-Concert Grand uden kompromisser

Det er en inspirationskilde for pianister: SAMICK flygelet er et velklingende tilbud til dig, der ønsker det bedste af det bedste.

Mekanikkens tværdragere er tapsamlet til kassen med trædyvler for at undgå skruer. Førsteklasses  lufttørret og lagret rødgran Udsøgte, vægtede tyske tangenter og tysk Premium Blue Renner mekanik og strenge. Gedigen støbejernsramme.

Priser fra. 59.000,- kr. 
  Samick SU-121FD/131FD
Ædel charme og naturlig lyd

Sandblæst støbejernsramme, klangbund af rødgran, vertikalt lamineret stemmestok i ahorn, forbedrede dæmpere, Røslau strengestål.  Lyddæmpet lågmekanisme. Fås i højpoleret sort og hvidt  pianolak , samt højpoleret valnød og mahogni.

Kontantpris:fra  21.900,- kr.

 

CASIO Privia PX - 130

Casio har gjort det igen! De har ikke kun lavet et nyt lækkert design, med eksklusiv lakering. Indeni finder man en helt ny innovativ teknik som kan skabe en fantastik naturlig pianolyd. I kombination med en unik sensorteknik i klaviaturet, giver det en ouvertruffen dynamik og musikfornemmelse.
Alt dette er pakket sammen i et utroligt let møbel som du nemt kan flytte på selv.

Fås også i hvid.

Kontant pris: 4.995.- kr.

tilbage

 Forhandler også brugte klaver og flyglerProgrammeret og hosted af nordicweb